Rondreis Sri Lanka en Malediven

12 dagen romantische dromen

Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze twaalfdaagse Rondreis Sri Lanka en Malediven ligt tussen de € 8.100 en € 10.000 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de accommodatiekeuze, de reisdatum en beschikbaarheid.

Share
Wij dromen met u mee. Over oeroude tempels en rijstvelden, omzoomd met palmenbos. Over wilde olifanten en de geurige Sri Lankaanse keuken. En over het dakterras van uw luxe villa op de Malediven, waar u alle indrukken van Sri Lanka laat bezinken, met uitzicht over de uitgestrekte Indische Oceaan. Gaat u trouwen, of heeft u een huwelijksjubileum in het vooruitzicht? Dan is dit uw twaalfdaagse droomreis naar Sri Lanka en Malediven.

  

Route

Deze twaalfdaagse Rondreis Sri Lanka en Malediven brengt u naar: Colombo – Sigiriya – Kandy – Halgolla – Colombo – Gili Lankanfushi op de Malediven.

 

Wilt u deze bestemmingen alvast digitaal ontdekken? Zoom dan in op het kaartje, en gebruik het gele ‘Street View’-icoon om rond te kijken!

  

Rondreis Sri Lanka en Malediven - Plantage Villa The Wallawwa (tuin en zwembad)

Koloniaal overnachten

Hotel The Wallawwa in Colombo, een kwartiertje rijden van het vliegveld, is een heerlijke plek om uw reis te starten. In de uitstekende spa laat u de vermoeidheid uit uw lichaam masseren. De volgende dag ontdekt u dat The Wallawwa een beleving op zich is. Dit zeventiende-eeuwse koloniale hotel is omgeven door een tropische tuin van 200 jaar. Onze gids vertelt u graag meer over de rijke handelsgeschiedenis van Colombo.

 

Rondreis Sri Lanka en Malediven - Jeepsafari door Minneriya National Park (olifanten)

Kloosterruïnes en olifanten

De hoogtepunten van de Culturele Driehoek van Sri Lanka ontdekt u per mountainbike. Geniet al fietsend van archeologische en culturele bezienswaardigheden van soms wel 2500 jaar oud. U ziet grootse stoepa’s en de kloosterruïnes van Anuradhapura. Tijdens uw bezoek aan Minneriya National Park spot u kuddes olifanten, pauwen, herten en ooievaarsoorten.

 

Rondreis Sri Lanka en Malediven - Kandy (Tempel van de Tand)

Kruiden en tempels

Tijdens een wandeling over de groente- en specerijmarkten van de stad Kandy raakt u al snel in gesprek met de vriendelijke bevolking. Wandel vanuit hier verder naar het koninklijk paleis en één van de belangrijkste bedevaartplaatsen voor boeddhisten: de heilige Tempel van de Tand. Gouden beelden en slagtanden sieren dit werelderfgoed. Golft u? Dan regelen we een greenfee en het stijlvolle hotel Clingendael aan de Victoriagolfbaan.

 

Gili Lankanfushi, Malediven

Droomvilla op het water

Per speedboot vanaf het hoofdeiland Malé bereikt u uw droomvilla op de Malediven. Deze villa staat op palen boven de Indische Oceaan. De watervilla heeft alles in zich voor een ontspannen verblijf: een dek om te luieren en een dakterras, waar u kunt overnachten onder de sterren. De riffen rondom het eiland zijn even vis- als kleurrijk. Waag de sprong en ga onder water met een duik- of snorkelset! 

 

Prijsindicatie

De prijs voor deze twaalfdaagse Rondreis Sri Lanka en Malediven ligt tussen de € 8.100 en € 10.000 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de accommodatiekeuze, de reisdatum en beschikbaarheid.

 

Wat wilt u beleven? We luisteren graag naar uw wensen

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Not Found"]