Uw huwelijksreis op de Seychellen

Twaalf dagen genieten van romantiek

Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze twaalfdaagse reissuggestie ligt tussen de € 3.500 en € 4.300 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Share
Witte zandstranden, blauw zeewater, palmbomen en een zwoel klimaat. Op de Seychellen wordt uw gedroomde huwelijksreis waar! Hier geniet u twaalf dagen ongestoord van elkaar en de schoonheid van deze bijzondere archipel. Wij nemen u mee naar de beste en – als u wilt – meest exclusieve locaties voor een onvergetelijke honeymoon. U geniet van strandwandelingen, een massage voor twee of een romantisch privédiner. 
 
Deze twaalfdaagse reissuggestie brengt u naar de eilanden: Praslin – La Digue – Sainte Anne

 

Strandwandeling Beachcomber saint Anne Seychellen

Ultieme verwennerij

De eerste zonnestralen schijnen door het raam van uw villa op het eiland Saint Anne. Na een uitgebreid ontbijt loopt u naar het zwembad of één van de stranden. Dit is een heerlijke plek om samen na te genieten van de mooiste dag van uw leven. Uw onbezorgde honeymoon start in een luxe villa van Beachcomber Sainte Anne

 

Seychellen huwelijksreis samen duiken en snorkelen

Genoeg te beleven

Na een paar ontspannen stranddagen gaat u samen op ontdekkingsreis in de archipel. Op Mahé leert u creools koken tijdens een privékookles in een Seychelloise keuken. En te voet ontdekt u de ongerepte natuur van eilanden als Praslin en La Digue. Onze tip: combineer een verblijf in het boutique hotel Dhevatara op Praslin met de prachtige ligging van Domaine de L’Orangeraie op La Digue.

 

Seychellen Privé-eiland Sainte Anne huwelijksreis

Uw privé-eiland

U kunt uw huwelijksreis verlengen met een paar dagen op een privé-eiland. Deze eilanden hebben slechts één luxe resort. Ver van de bewoonde wereld geniet u van rust en privacy. Onze favoriete eilanden zijn Frégate, North en Denis Private Island. Allemaal beschikken ze over stijlvolle villa’s of bungalows, topservice en luxe faciliteiten. Op uw laatste avond wacht u een privédiner op een romantisch verlicht zandstrand.

Of trouwen op de Seychellen?

U kunt deze reis ook beginnen met…uw huwelijk! Droomt u mee? Zonnestralen prikken door het prieel boven u, in de verte ruisen de golven en uw voeten staan stevig in het zachte zand. Dit is het moment: u geeft elkaar het jawoord op de Seychellen. Thika zorgt voor uw persoonlijke wedding planner, die ervoor zorgt dat alles volgens uw wensen verloopt. Het enige dat u doet, is samen genieten van deze onvergetelijke dag.

 

Prijsindicatie

De prijs voor deze twaalfdaagse reissuggestie ligt tussen de € 3.500 en € 4.300 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

 

Wat wilt u beleven? We luisteren graag naar uw wensen

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.