Huwelijksreis Réunion

Tien dagen vol romantiek

Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze tiendaagse reissuggestie ligt ligt rond de € 3.500 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Share
Samen nagenieten van de mooiste dag van uw leven. Misschien is Réunion niet de eerste bestemming waar u aan denkt voor uw huwelijksreis. Toch is deze nog onontdekte parel in de Indische Oceaan een heerlijke bestemming. Wij laten u graag de romantiek van Réunion ervaren! Het eiland heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijke honeymoon: een vurige vulkaan, een lang zandstrand en ongerepte natuur voor de mooiste wandelingen. ’s Ochtends een vers croissantje bij uw ontbijt op bed en ’s avonds romantisch dineren met de uitgestrekte Indische Oceaan als decor.
 
Deze tiendaagse Huwelijksreis Réunion brengt u naar: Ste-Anne – Petite Ile

 

Reunion strand .jpg

Vrijheid op wielen

Bij aankomst staat uw huurauto klaar. Geniet van het gevoel van vrijheid terwijl u over de snelweg rijdt. Wanneer wordt er gestopt? Dat is aan geheel aan u. Pauzeer bijvoorbeeld om het vulkanische landschap vast te leggen, of het uitzicht op de Indische Oceaan. Tijd voor de lunch? Parkeer uw auto voor een bakkerij voor een goedbelegde baguette.

 

Reunion_The Palm Hotel & Spa_Spa

Spa en spotten

Uw huwelijksreis begint in The Palm Hotel & Spa. In het enige vijfsterrenhotel van Réunion kunt u in luxe nagenieten van uw bruiloft. Bezoek bijvoorbeeld de Akéa Spa voor een ontspannende couples massage. ‘s Avonds schuift u aan in restaurant Le Deck voor een diner bij de ondergaande zon. Zeker tussen juni en oktober is de kans groot dat u vanaf uw tafeltje walvissen spot!  

 

Reunion picknick huwelijksreis

Romantische picknick

Het hotel heeft een picknickmand met Franse lekkernijen voor u klaargezet. Vandaag ontdekt u te voet het natuurschoon van het eiland. Pal naast The Palm Hotel ligt een pad dat u in ongeveer drie kwartier naar de top van de Grand’ Anse brengt. Onderweg stopt u voor een romantische picknick in het berglandschap. Een heerlijk moment samen. Alleen het geluid van vogels doorbreekt de rust. Eenmaal boven heeft u een prachtig uitzicht op zee.

 

reunion_salazie_watervallen3002

Bruidssluierwaterval

Cirque de Salazie is een uitgedoofde vulkaankrater in een bosrijke omgeving. U wandelt langs hoge, smalle watervallen zoals de Voile de la Mariée, ook wel bekend als de ‘bruidssluierwaterval’. U overnacht in Diana Dea Lodge, één van de beste lodges op het eiland. Diana Dea ligt op 600 meter boven zee en biedt u een adembenemend uitzicht over de Indische Oceaan. ’s Avonds geniet u bij de open haard van een lokaal wildgerecht. Met een glas mooie rode wijn proost u op uw prachtige huwelijksreis – en elkaar.

 

Prijsindicatie

De prijs voor deze tiendaagse Huwelijksreis Réunion ligt rond de € 3.500 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid..