Rondreis langs de hoogtepunten van Zanzibar

13 dagen boven en onder water

Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 13-daagse reissuggestie ligt tussen de € 4.100 en € 4.500 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Share
Voor de kust van Tanzania ligt een eiland dat al eeuwen tot de verbeelding van elke reiziger spreekt. Zanzibar… Witte zandstranden om te ontspannen, een kleurrijke onderwaterwereld om te duiken of te snorkelen en een rijke culturele erfenis in Stone Town. Ontdek dit rustgevende eiland in uw eigen tempo in combinatie met een kleine safari in Saadani National Park op het vasteland van Tanzania.

 

Route

Deze 13-daagse Rondreis Zanzibar brengt u naar: Dar es Salaam – Zanzibar – Pemba – Saadani National Park – Dar es Salaam.

 

Wilt u deze bestemmingen alvast digitaal ontdekken? Zoom dan in op het kaartje, en gebruik het gele ‘Street View’-icoon om rond te kijken!
 

Zanzibar_Bush_Beach_4

Een verborgen plek

In een verborgen hoekje van Zanzibar ligt een kleine lodge, afgescheiden van de toeristische stranden en in harmonie met de natuur. Hier voelt u zich meteen thuis. Lokale vissers en kinderen die op zoek zijn naar schaaldieren zijn een vermakelijk schouwspel.

 

Pemba_Strandhotel_FunduuLagoon_SuperiorSuite

Pemba’s parel

Vanuit de lucht ziet het eiland Pemba eruit als een verleidelijk mozaïekje van groene en witte kleuren, omgeven door zee. Dit piepkleine eiland ten noorden van Zanzibar maakt deel uit van de gelijknamige archipel en is een plek voor de echte fijnproever. Zet voet aan wal in Fundu Lagoon en ontdek het prachtige koraal. Ook aan land is dit een uitzonderlijke plek.

 

Tanzania_strand_Saadani

Op safari aan de kust

Het Saadani National Park ligt net voor de kust van Zanzibar. De combinatie van strand, rimboe, vlaktes en rivieren maakt dit park uniek. Maak uw safari in de vroege ochtend, dan is uw kans op het zien van wild het grootst. Dit kan per jeep, nog avontuurlijker zijn de tochten te voet. Of maakt u liever een boottocht op de Wamirivier? Spot in dit gebied krokodillen, vogels en misschien zelfs schildpadden.

 

Prijsindicatie

De prijs voor deze 13-daagse Rondreis Zanzibar ligt tussen de € 4.100 en € 4.500 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.