Rondreis Zuid-Namibië

16 dagen op pad door het onbekende zuiden

Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor deze 16-daagse reissuggestie ligt tussen de € 5.500 en € 6.000 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.

Share
In het zuiden van Namibië vindt u de meest unieke overnachtingsplekken. Niet alleen ’s nachts staat de beleving tijdens deze reis voorop. Zo kunt u een spannende afdaling maken naar de bodem van de Fish River Canyon of wandelen in het Namib Rand Nature Reserve. De afstanden zijn met uw huurauto goed te overbruggen, zodat u in rustig tempo het geheime zuiden kunt ontdekken.

 

Route

Deze 16-daagse Rondreis Zuid-Namibië brengt u naar: Windhoek – Kalahari – Fish River Canyon – Aus – Sossusvlei – Windhoek.

 

Wilt u deze bestemmingen alvast digitaal ontdekken? Zoom dan in op het kaartje, en gebruik het gele ‘Street View’-icoon om rond te kijken!

 

Door de canyon

Een bijzondere manier om de machtige Fish River Canyon te ontdekken is te voet. Samen met onze gids daalt u af naar de bodem van de kloof. Hier ervaart u de puurheid van dit natuurwonder. In de verte hoort u een beekje stromen en boven u laat een Kaapse gier zich geruisloos meedrijven op de thermiek. U overnacht in een tent op de bodem van de kloof. Over uw bagage hoeft u zich geen zorgen te maken: deze wordt vervoerd door goed getrainde ezels. 

Wilde paarden in Namibie

De sterksten overleven

Geen georganiseerde tocht maar zelf met de auto op ontdekkingsreis. Het gebied rondom Aus is over de verharde wegen prima te bereizen. Op een korte rijafstand van uw lodge treft u tientallen woestijnpaarden. Zij hebben zich aangepast aan het leven in de woestijn en komen hun dorst lessen bij de waterpoel. Onze tip: blijf wachten tot ze weer verder draven over de uitgestrekte weidegronden. 

 

Namibië_Namib Rand_Wolwedans_Boulders Camp 

Verantwoord toerisme

Wolwedans in het Namib Rand Nature Reserve staat garant voor eco-vriendelijk en verantwoord toerisme. Alle kampen zijn zo gebouwd dat de omgeving niet of nauwelijks wordt aangetast. En de maaltijden worden bereid met producten uit de organische tuin. Uw gids neemt u mee door het natuurreservaat en geeft u uitleg over de verschillende projecten. In alle opzichten een perfecte plek om uw rondreis door Zuid-Namibië af te sluiten. 

Prijsindicatie

De prijs voor deze 16-daagse Rondreis Zuid-Namibië ligt tussen de € 5.500 en € 6.000 per persoon, inclusief intercontinentale vluchten. Wij stellen uw reis op maat samen, aan de hand van uw wensen. De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, de wisselkoers, uw wensen, de reisdatum en beschikbaarheid.