Share

PREMIUM EXPEDITIESCHIP

De Greg Mortimer is een premium expeditieschip dat speciaal gebouwd is om haar gasten zo comfortabel mogelijk door het (Ant)arctisch gebied te varen. Het ongemak dat vroeger tijdens poolexpedities aan de orde was, wordt met dit schip definitief naar het verleden gebracht. De zogenaamde X-BOW-boeg snijdt vloeiender door de deining, waardoor u minder trillingen en bewegingen voelt. De oversteek van de Drake Passage wordt daarmee bewezen een stuk draaglijker. Als fotograaf zult u blij worden van de observatiedekken langs de boeg die kunnen worden uitgeschoven. Deze bieden u de best mogelijke compositie en onbelemmerd zicht op passerend wildleven. De Greg Mortimer is met 120 passagiers kleinschalig. Vier platforms op zeeniveau en vijftien zodiacs garanderen korte wachttijden bij de landingen en dus veel tijd aan land.

WIJ RADEN DE GREG MORTIMER GRAAG AAN

De X-BOW-boeg zorgt voor een comfortabeler vaart en in combinatie met Rolls Royce stabilisatoren en uiterst zuinige motoren gebruikt het schip tot 60% minder brandstof. Ze is daarmee één van de duurzaamste vaartuigen ter wereld. Een groot pluspunt zijn ook de activiteiten die extra kunnen worden gereserveerd. Geniet van de ruimte op de ongelimiteerde skipistes van Antarctica, glijd over het water in een kajak omgeven door metershoge ijsschotsen, of bewonder de maritieme poolwereld onder de ijsmassa’s tijdens een duiktocht die u nog lang bijblijft.

AAN BOORD VAN DE GREG MORTIMER

Al direct bij het boarden valt het u op: het interieur van de Greg Mortimer straalt luxe en warmte uit. U kunt uw conditie op peil houden in de sportschool, de ultieme onthaasting zoeken in de sauna of de gezelligheid opzoeken in de bar. De hutten in het schip zijn ronduit comfortabel en bieden voldoende ruimte. Uw winterkleding blijft na de landingen achter in uw eigen locker benedendeks. Als alleenreizende gast kunt u een tweepersoonshut delen zonder extra kosten of deze exclusief betrekken tegen 50% meerkosten. Voor families heeft het schip naast elkaar gelegen hutten met tussendeur.

Mensen kijken uit over het ijslandschap van Antarctica

VAARROUTES EN PRIJZEN

De Greg Mortimer is actief in de poolgebieden. In het Noordpoolgebied vaart het schip langs Spitsbergen, Groenland en naar Franz Josef Land. In het zuiden vaart de Greg Mortimer naar het Antarctisch Schiereiland, de Falklandeilanden en South Georgia. Voor meer details over het schip en de vaarroutes met reisdata en prijzen klikt u op de onderstaande links of belt u met één van de Thika experts.

Wat wilt u beleven? We luisteren graag naar uw wensen

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]