Share

PREMIUM EXPEDITIESCHIP

De Island Sky is het zusterschip van de Hebridean Sky en is een expeditieschip dat veel faciliteiten en comfort biedt aan haar maximaal 112 passagiers. De vaarroutes worden uitgevoerd door Polar Latitudes. Op elke expeditie begeleidt een uitstekend expeditieteam de zodiaccruises en landingen. Elk lid van het expeditieteam heeft een eigen specialisatie. De hutten zijn alle ruim en klassiek luxe ingericht. Wanneer u op zoek bent naar comfort, een luxe hut en uitstekende begeleiding, dan is de Island Sky een goede keus.

WAAROM WIJ DE ISLAND SKY AANRADEN

Als gast op de Island Sky bestaat er de mogelijkheid om deel te nemen aan allerlei wetenschappelijke onderzoeken. Het gaat dan om de impact van de klimaatverandering op het weer, de oceaan, de gletsjers en ijsomstandigheden en het marine- en vogelleven in de poolgebieden. U hoeft er zelf geen wetenschapper voor te zijn. Door bijvoorbeeld walvissen te fotograferen en uw foto’s te delen met het expeditieteam, draagt u al bij aan het in kaart brengen van de walvispopulatie. En u ziet direct de resultaten, waardoor u ambassadeur van de poolgebieden wordt voor de rest van uw leven.

AAN BOORD VAN DE ISLAND SKY

75 bemanningsleden en acht expeditieleden zorgen voor de perfecte begeleiding. Er is een grote observatieruimte, maar ook buiten is er voldoende plek aan dek om de natuur te bewonderen. Met de tien zodiacs kunnen alle passagiers tegelijk van boord, waardoor er veel tijd aan land kan worden doorgebracht. Daarnaast zijn er op veel afvaarten ook mogelijkheden om te kajakken of om te kamperen op het ijs (Antarctica). De hutten op Deck 2 hebben allemaal een patrijspoort. Op Deck 3 hebben de suites zijramen en op het Promenade-dek hebben alle suites een eigen schuifdeur die rechtstreeks naar de promenade leidt. Heeft u liever een privébalkon? Boek dan een veranda suite, een penthouse suite of de owner’s suite.

IJskamperen op Antarctica met de Island Sky

VAARROUTES EN PRIJZEN

De Island Sky is actief in het zuidpoolgebied. Ze vaart naar het Antarctisch Schiereiland en de Falklandeilanden, in combinatie met South Georgia. Voor meer details over het schip klikt u op onderstaande link, reisdata en prijzen zijn op aanvraag beschikbaar. Wil u hier meer over weten? Neem dan contact op met één van onze experts.

Wat wilt u beleven? We luisteren graag naar uw wensen

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]