Share

LUXURY SCHIP

De National Geographic Endurance is een expeditieschip dat speciaal is gebouwd voor polaire navigatie. Dit schip is voorbereid op de toekomst; een volledig gestabiliseerd, sterk versterkt schip van ijsklasse Polar Code PC5. De Endurance is ontworpen om het hele jaar in de poolgebieden te varen en om onontgonnen wateren veilig te verkennen, terwijl het uitzonderlijk veel comfort biedt. Het schip heeft maximaal 126 gasten in 69 hutten aan boord. Ze is uitgerust met een volledig aanbod van verkenningshulpmiddelen, waaronder kajaks, zodiacs en een zogenaamd remotely operated underwater vehicle (ROV). Met de ROV zijn opmerkelijke geografische gebieden op ongekende diepte, tot wel 300 meter, te verkennen.

WAAROM WIJ DE NATIONAL GEOGRAPHIC ENDURANCE AANRADEN

De voornaamste voordelen van de National Geographic Endurance zijn het gedreven expeditieteam en de bijzondere faciliteiten, zoals de ROV. Maar ook de luxe aan boord is een pré. Hét uitgangspunt is ontdekken, net als bij de andere National Geographic schepen, en de vaarroutes worden hier ook op aangepast. Naast een bezoek aan de iconische hoogtepunten, wordt er gezocht naar andere bijzondere plekken in de regio’s. De speciale X-BOW-boeg zorgt ervoor dat het varen door de golven gemakkelijker, sneller en vooral zuiniger wordt. Met als bijkomend, belangrijk voordeel dat er veel minder kans is op zeeziekte.

AAN BOORD VAN DE NATIONAL GEOGRAPHIC ENDURANCE

Alle hutten hebben gelijkvloerse bedden, privéfaciliteiten en één of meer ramen. Er zijn 53 hutten met een balkon en voor alleenreizende zijn er speciale ‘solo’ hutten. Het schip beschikt over twee restaurants, een grote observatieruimte, een bibliotheek en een presentatieruimte, waar ook films getoond worden. Voor wellness-liefhebbers zijn er een yogaruimte, een fitnessruimte, spa faciliteiten en sauna’s met zeezicht aanwezig.

Ziodiac van Lindblad Expeditions met mensen in Antarctica

VAARROUTES EN PRIJZEN

De National Geographic Endurance is, net als de andere schepen van Lindblad Expeditions, wereldwijd actief. Het schip vaart in het Noordpoolgebied onder andere bij Spitsbergen en in het zuiden vaart het ze naar het Antarctisch Schiereiland en South Georgia in combinatie met de Falklandeilanden. Voor meer informatie over het schip, de reisdata en prijzen kunt op contact opnemen met één van onze experts. Wij vertellen u graag meer!

Wat wilt u beleven? We luisteren graag naar uw wensen

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]