Share

LUXURY SCHIP

Wanneer u uw poolreis echt wilt ervaren als een expeditie, dan boekt u de National Geographic Explorer. Het schip is speciaal gefabriceerd voor dit werk: een ijsversterkte boeg en volledig uitgerust met stabilisatoren, die varen in ruige zee draaglijk maakt. De marine bioloog laat op geregelde tijdstippen zijn remotely operated underwater vehicle te water, die videobeelden en geluiden maakt tot zelfs 300 meter diepte. Tijdens presentaties legt hij uit wat op de beelden te zien is. U zult ongetwijfeld versteld staan van het veelzijdige leven onder de ijsmassa’s. Het schip heeft een groot aantal zodiacs, die het van boord gaan versnellen.

Mensen kijken vanaf de boeg van de National Geographic Explorer

WAAROM WIJ DE NATIONAL GEOGRAPHIC EXPLORER AANRADEN

Hét grote voordeel van de National Geographic Explorer is natuurlijk de gerenommeerde naam die het draagt. Dit maakt dat u tijdens de reis verzekerd bent van de beste gidsen, die elk hun eigen specialiteit hebben; of het nu bioloog is of wildlife-fotograaf. Op de Explorer bent u echt aan het ontdekken, de vaarroutes worden hier ook op aangepast. Natuurlijk ziet u de iconische hoogtepunten, maar ook de onbekendere regio’s die meer diepgang geven aan uw expeditie. Wilt u de natuur van dichterbij bekijken? Ga er dan op uit met één van de dertig tweepersoonskajaks en glijd langs ijsschotsen, over een spiegelend gladde zee.

AAN BOORD VAN DE NATIONAL GEOGRAPHIC EXPLORER

Uw hut heeft gegarandeerd een laag éénpersoons- of tweepersoonsbed en privéfaciliteiten. Categorie 1 hutten hebben een patrijspoort, alle andere hebben een raam, en in de luxere cabines heeft u een schuifpui die toegang geeft tot uw eigen balkon. De National Geographic Explorer heeft relatief veel hutten speciaal bestemd voor solo-reizigers. U zult merken dat er opvallend veel ruimte aan boord is en ook luxe faciliteiten als een kunstgalerie, moderne fitnessruimte en spa met sauna.

Mensen in een zodiac tussen de ijsbergen van de poolgebieden

VAARROUTES EN PRIJZEN

De National Geographic Explorer is, net als de andere schepen van Lindblad Expeditions, wereldwijd actief. Het schip vaart in het Noordpoolgebied onder andere bij Spitsbergen en Franz Josefland. In het zuiden vaart het schip naar het Antarctisch Schiereiland en South Georgia in combinatie met de Falklandeilanden. Maar ook bestemmingen als Alaska, Costa Rica en Panama behoren tot de mogelijkheden. Voor meer details over het schip en de reisdata en prijzen klikt u op onderstaande links of belt u met één van de Thika experts.

Wat wilt u beleven? We luisteren graag naar uw wensen

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]