Share

LUXURY SCHIP

De National Geographic Orion is een luxe schip, uitgerust met de nieuwste technieken op het gebied van sonar en radar en is en volledig voorzien van stabilisatoren. Het schip is ontworpen met het uitdrukkelijke doel om ontdekkingsreizigers in comfort naar de afgelegen, wilde plekken van de planeet te brengen. De Orion heeft een ijsversterkte, smalle boeg en is daardoor in staat om heel dichtbij de kust en het ijs te varen. Er is plaats voor maximaal 102 passagiers in 53 hutten. Veertien zodiacs zorgen ervoor dat alle passagiers snel van boord kunnen en de tijd optimaal kunnen besteden tijdens de landingen. De capaciteit van de zodiacs wordt beperkt tot twaalf personen of minder, om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende ruimte heeft en de kans krijgt om die perfecte foto te maken.

Walvissen spotten vanuit zodiacs

WAAROM DE NATIONAL GEOGRAPHIC ORION?

Tijdens een expeditie met de Orion draait vooral om de beleving en het expeditieteam zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Door de sonar en radartechnieken kunt u binnen vertoeven en toch alles volgen wat er buiten, en zelfs onder water, gebeurt. Aan boord worden live videobeelden getoond die de remotely operated underwater vehicle tot wel 300 meter diepte maakt. Onderwatermicrofoons zorgen ervoor dat u kunt luisteren naar de geluiden van zeezoogdieren. U zult ongetwijfeld versteld staan van het veelzijdige leven onder de ijsmassa’s. Door de beelden van mogelijk nieuwe diersoorten te delen met wetenschappers wordt gelijktijdig actief bijgedragen aan de wetenschap. Wilt u de natuur van dichterbij meemaken? Stap dan in een kajak en ga erop uit met deskundige begeleiding.

AAN BOORD VAN DE NATIONAL GEOGRAPHIC ORION

Er zijn acht verschillende hut categorieën, waarvan de meesten extra grote ramen hebben om van het voorbijgaande uitzicht te genieten. Voor alleenreizenden zijn speciale ‘solo’ hutten beschikbaar. U zult merken dat er opvallend veel ruimte aan boord is en ook luxe faciliteiten als een outdoor café, theater, moderne fitnessruimte en spa met sauna. Als extra heeft de Orion een camera aan het eind van de mast, zodat u aan boord live kunt meemaken wat er buiten gebeurt.

Kajakken in de poolgebieden

VAARROUTES EN PRIJZEN

De National Geographic Orion is, net als de andere schepen van Lindblad Expeditions, wereldwijd actief. Het schip vaart in het Noordpoolgebied onder andere bij Spitsbergen en Franz Josefland. In het zuiden vaart het schip naar het Antarctisch Schiereiland en South Georgia in combinatie met de Falklandeilanden. Maar ook bestemmingen als Alaska en Panama behoren tot de opties. Voor meer informatie over het schip, de reisdata en prijzen kunt op contact opnemen met één van onze experts. Wij vertellen u graag meer!

Wat wilt u beleven? We luisteren graag naar uw wensen

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]