Share

ULTRA LUXE SCHIP

Per augustus 2020 zal het gloednieuwe schip de Scenic Eclipse de poolwateren bevaren. Vanaf dat moment behoort het inboeten op kwaliteit en comfort tijdens poolcruises definitief tot het verleden. Geniet nu van pinguïnkolonies, fotografeer ijslandschappen of spot ijsberen en trek u vervolgens terug in een écht ruime hut met balkon. Kies uit één van de acht toprestaurants aan boord voor uw dagelijkse maaltijd, laat uw spieren masseren in de uitgebreide spa, ontspan tijdens een yogasessie of zwijmel weg met de etherische geur van lavendel in de sauna. Cruisen met de Scenic Eclipse maakt van uw poolreis een droomvakantie, op 6-sterrenniveau.

WAAROM RADEN WIJ DE SCENIC ECLIPSE AAN?

Op de Scenic Eclipse bent u ervan verzekerd op pad te gaan met de beste gidsen. Elk lid van het Discovery Team geeft zijn of haar eigen specialistische draai aan een excursie. U hoeft geen standaard verhalen te verwachten, wel een diepere kijk op zaken, waardoor u een beter inzicht krijgt. Natuurlijk maakt u de mooiste landingen en bezoekt u pinguïn- en walruskolonies of spot u zeevogels. Het avontuur op de Scenic Eclipse gaat echter nog een stuk verder. U bereikt plekken die nooit bereikt worden door anderen en bewondert ijsmassa’s en toendra’s tijdens een uitje per helikopter. Waar zéker weinigen u voorgingen, is onderwater. Met de Scenic Neptune aanschouwt u, comfortabel in uw stoel achter in de glazen capsule, de wereld die schuil gaat onder de ijsvelden.

AAN BOORD VAN DE SCENIC ECLIPSE…

…bent u echt op vakantie. De suites van de Scenic Eclipse zijn groter dan op enig ander poolschip. Elke suite heeft een eigen zithoek en glazen schuifwanden geven toegang tot een eigen balkon. De suite biedt de gezelligheid die u al snel thuis zult doen voelen. U boekt de spasuite voor extra ruimte in de badkamer en een tweepersoons bad. Vergeet u vóór de excursie niet uw butler te vragen of hij deze alvast voor u laat vol lopen. Voor entertainment en boeiende lezingen kunt u terecht in het theater, of drinkt u liever een goed glas whisky in de Azure bar?

Mensen in zodiac met de Scenic Eclipse

VAARROUTES EN PRIJZEN

De Scenic Eclipse heeft een zeer uitgebreid aanbod aan vaarroutes. Wat betreft de poolgebieden wordt gevaren naar Antarctica, de Falklandeilanden en South Georgia, en in de Noordpool naar Longyearbyen op Spitsbergen. Maar u kunt ook kiezen uit routes langs de kust van Noorwegen, IJsland, verschillende routes langs de kusten van Europa, Noord- Midden- en Zuid-Amerika. Voor meer details van het schip en reisdata en prijzen klikt u op onderstaande links of neemt u contact op met onze experts.

Wat wilt u beleven? We luisteren graag naar uw wensen

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]