Share

PREMIUM EXPEDITIESCHIP

De Sea Spirit is een premium expeditieschip, geschikt voor maximaal 112 passagiers in 57 hutten en suites. U reist onder leiding van een gedreven expeditieteam naar de poolgebieden. Het schip is zeer wendbaar en daardoor in staat om door smalle fjorden te navigeren en de kleine baaien van bijvoorbeeld Spitsbergen binnen te gaan. In 2017 werd de Sea Spirit gerenoveerd om een mix van avontuur en comfort te bieden aan haar reizigers.

WAAROM DE SEA SPIRIT?

Het grote voordeel is de kleinschaligheid. Er kan snel geacteerd worden en met de tien zodiacs bent u in mum van tijd op het water en aan land. De expedities staan onder leiding van ervaren poolexperts, die er voor zorgen dat u niets van het wildlife mist. Het expeditieteam aan boord is internationaal en Engelstalig. Elke gids geeft lezingen en presentaties in zijn of haar vakgebied. Vooral de natuur, fauna en geologie, maar ook fotografie, komen ruim aan bod. De gidsen zijn tevens de bestuurders van de zodiacs en begeleiden de zodiac-tochten en de wandelingen op het land. Het doel van een reis met de Sea Spirit is een onvergetelijke wilderniservaring beleven en een echte poolavonturier worden. Door middel van uw poolreis wordt u ambassadeur voor natuurbehoud en helpt u om de natuurlijke omgevingen voor toekomstige generaties te beschermen.

AAN BOORD VAN DE SEA SPIRIT

Alle hutten en suites zijn praktisch ingericht en hebben privéfaciliteiten, lage bedden en een raam of patrijspoort. 15 van de 57 suites hebben daarnaast een privébalkon. Houten en koperen details geven het schip een klassieke uitstraling. Het restaurant is voorzien van panoramaramen, zodat u tijdens de maaltijden kunt blijven genieten van het uitzicht. Er zijn twee lounges die tevens dienen als presentatieruimte. Ook in deze lounges hebt u zicht op het poollandschap. Verder heeft de Sea Spirit een kleine fitnessruimte, een warmwaterbad, bibliotheek, spellenkamer en een klein hospitaal.

Zodiacs en poolschip

VAARROUTES EN PRIJZEN

De Sea Spirit is actief in de poolgebieden. In het Noordpoolgebied vaart het schip langs Spitsbergen, Groenland en naar Franz Josef Land. In het zuiden vaart de Sea Spirit naar het Antarctisch Schiereiland, de Falklandeilanden en South Georgia. Voor meer details over het schip klikt u op onderstaande link of belt u met één van de Thika experts. Reisdata en prijzen zijn op aanvraag beschikbaar.

Wat wilt u beleven? We luisteren graag naar uw wensen

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]