Share

PREMIUM EXPEDITIESCHIP

Het premium expeditieschip de Sylvia Earle wordt speciaal gebouwd om haar gasten zo comfortabel mogelijk door het Antarctisch gebied te varen. In november 2021 zal ze haar eerste vaarten gaan maken, wij kunnen alvast niet wachten! Het ongemak dat vroeger tijdens poolexpedities aan de orde was, wordt met dit schip definitief verleden. Haar zogenaamde X-BOW-boeg snijdt vloeiend door de deining, waardoor u minder trillingen en bewegingen voelt. De oversteek van de Drake Passage wordt daarmee bewezen een stuk draaglijker. Als fotograaf zult u blij worden van de observatiedekken langs de boeg die kunnen worden uitgeschoven. Deze bieden u de best mogelijke compositie en onbelemmerd zicht op passerend wildleven. De Sylvia Earle is met gemiddeld 126 passagiers kleinschalig. Vier platforms op zeeniveau en vijftien zodiacs garanderen korte wachttijden bij de landingen en dus veel tijd aan land.

WIJ RADEN DE SYLVIA EARLE GRAAG AAN

Niet alleen zorgt de X-BOW-boeg voor een comfortabeler vaart, in combinatie met Rolls Royce stabilisatoren en uiterst zuinige motoren gebruikt het schip tot 60% minder brandstof. Ze is daarmee één van de duurzaamste vaartuigen ter wereld. Een groot pluspunt zijn de activiteiten die extra kunnen worden gereserveerd. Voel uzelf nietig in een kajak omgeven door metershoge ijsschotsen, geniet van de ruimte op de ongelimiteerde skipistes van Antarctica, of bewonder de maritieme poolwereld onder water, én onder ijsmassa’s, tijdens een duiktocht die u uw leven lang bijblijft.  

AAN BOORD VAN DE SYLVIA EARLE

Al direct bij het boarden valt het u op: het interieur van de Sylvia Earle straalt luxe en warmte uit. Het schip heeft 79 hutten, maar deze worden zelden allemaal gebruikt want gemiddeld zullen er niet meer dan 126 passagiers meevaren. U kunt uw conditie op peil houden in de sportschool, de ultieme onthaasting zoeken in de sauna of de gezelligheid opzoeken in de bar. De hutten in het schip zijn ronduit comfortabel en bieden voldoende ruimte. Uw winterkleding blijft na de landingen achter in uw eigen locker benedendeks. Als alleenreizende gast kunt u een tweepersoonshut delen zonder extra kosten of deze exclusief betrekken tegen 50% meerkosten. Voor families heeft het schip naast elkaar gelegen hutten met tussendeur.

VAARROUTES EN PRIJZEN

De Sylvia Earle zal gaan varen naar het Antarctisch Schiereiland, de Falklandeilanden en South Georgia. Voor meer details over het schip of de reisdata en prijzen klikt u op onderstaande links of neemt u contact op met onze experts.

Wat wilt u beleven? We luisteren graag naar uw wensen

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]