Auteur
Thika Travel
0 Reacties
Thika Travel

Wie kinderen of kleinkinderen heeft, kent het wel: verre reizen met kinderen is een hele klus. Vaak bergen we door onze kinderen onze meest uitdagende reisplannen zelfs helemaal op, want verre reizen en kinderen, dat gaat niet samen, toch? Jammer, want die reismicrobe, die blijft stiekem maar kriebelen. En zeg nu zelf, wat is er mooier dan samen een bijzonder stukje van de wereld te kunnen beleven?

Herkenbaar? Volg ons dan even naar Zuid-Afrika.

Even vliegen, dat wel, maar dan bent u er. Zuid-Afrika is de ideale bestemming voor groot én klein. Niet alleen is het land grotendeels malariavrij, het staat ook bol van de mogelijkheden voor een gevarieerde en avontuurlijke gezinsvakantie. Samen op een spannende safari door de bush, lekker op het strand of te voet langs de mooiste paden, enkel uw ritme telt. Alles kan, niets moet.

Morukuru Ocean House in Kaapstad in Zuid-Afrika

Privévilla’s in Zuid-Afrika

Een verblijf in één van de prachtige privévilla’s aan de kust staat garant voor een bijzondere reis. Het concept is even eenvoudig als belangrijk – hier komt u om samen een onvergetelijke tijd te beleven. Geen schema’s of planningen, maar de vrijheid om echt te genieten en even weg te zijn van alle verplichtingen. Wij vinden voor u de perfecte villa, en voor u aankomt geeft u door wat uw wensen zijn. Uw persoonlijke chef, gids, tracker en gastheer zorgen voor de rest.

Drummen, sandboarden of safari?

U combineert de privévilla’s aan de kust perfect met villa’s in privéparken en grote steden om een gevarieerde reis te beleven. We wijzen u graag naar de meest adembenemende plekken. De mogelijkheden zijn eindeloos en laten u toe om zowel de rijkdom van de natuur als de cultuur te ontdekken: sandboarden, snorkelen, safari’s, bushwalks, massages, walvisspotten, fietsen, drummen… Waar heeft u zin in?

Natuur(lijk) genieten

Beschouw het maar als een vorm van therapie. Samen wilde dieren opsporen in hun natuurlijke habitat, fietsen in de bush of lekker vissen… Daar gaat het om. Onze favoriete villa’s liggen op de meest indrukwekkende plekken en zijn erop voorzien dat gezinnen hier in alle rust en comfort samen kunnen genieten. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige Morukuru Houses, in De Hoop Nature Reserve en het Madikwe Game Reserve. 

Van, voor en door families

Ook als u eens graag tijd voor uzelf wilt, zijn deze accommodaties iets voor u. Uw persoonlijke Mary Poppins bekommert zich om de kids terwijl u zich lekker laat verwennen. Ze voorziet in activiteiten die uw kinderen een fantastische tijd doen beleven en hen een vakantie bezorgen die ze nooit zullen vergeten. Zuid-Afrika is kortom een bestemming van, voor en door families. Mooi toch, dat u uw reisdromen kunt vervullen door samen met uw kinderen een bijzondere tijd te beleven?

Wat wilt u beleven? We luisteren graag naar uw wensen

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Neem contact met ons op

Onze expert maakt graag een reisvoorstel op maat voor u.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Wij bellen u terug

Vul uw voorkeur in en wij bellen u op de gewenste dag en tijdstip terug.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Welke familiereis maakt u?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.