Overnachten op Spitsbergen

Overnachten op het zeiljacht Noorderlicht

Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor een verblijf van 3 dagen/2 nachten incl. sneeuwscootertransfers ligt tussen de € 1.400 en  € 1.950 per persoon (excl. internationale vluchten). De uiteindelijke reissom is afhankelijk van de actuele prijzen, de wisselkoers, reisdatum, aantal samenreizende personen en beschikbaarheid.

Share
Overnachten op een schip of zeiljacht is misschien niet heel bijzonder. Maar wel als het jacht is ingevroren in een fjord. Het schip Noorderlicht fungeert van maart tot en met mei als een hotel in het ijs. Bezoek vanuit hier de Tempelfjorden en het mijnstadje Bartensburg op Spitsbergen. Of maak per hondenslee of sneeuwscooter een tocht door het Arctische landschap. 
ijshotel noorderlicht zeiljacht spitsbergen

 

Rust of actie

Maak een hondensleetocht naar gletsjers en ijsbergen of ga erop uit met een sneeuwscooter. Na een actieve dag in de buitenlucht kunt u in het zeiljacht Noorderlicht heerlijk ontspannen. Liever niet actief? De Noorderlicht biedt – mede door de ligging – optimale mogelijkheden om tot rust te komen. Om u heen ziet u ijs, ijsbergen en gletsjers. U hoort hier alleen de geluiden van de natuur: krakend ijs en de ijzige wind.