Zet voet aan wal op Spitsbergen

Een ideale verlenging van uw expeditie

Prijsindicatie
Prijsindicatie

De prijs voor een verblijf van 3 dagen/2 nachten incl. sneeuwscootertransfers ligt tussen de € 1.100 en € 1.650 per persoon (excl. internationale vluchten). De uiteindelijke reissom is afhankelijk van actuele prijzen, wisselkoers, reisdatum, aantal samenreizende personen en beschikbaarheid.

Share
Midden in de wildernis van Spitsbergen ligt Isfjord Radio Lodge, een eenvoudige lodge met een onbetaalbaar uitzicht. U bereikt deze slaapplek per zodiac, of – helemaal avontuurlijk – sneeuwscooter. Met uw scooter lijkt u over de ijsvelden en sneeuwwegen te vliegen. De ijzige wind deert u niet: u bent warm aangekleed en het schitterende Arctische landschap is betoverend. 
spitsbergen hondensledetocht

Activiteiten

Maak in de ochtend een boottocht en geniet in klein gezelschap van de walrussen, arctische vogels en walvissen. Liever aan land blijven? Maak dan een hondensleetocht naar gletsjers en ijsbergen. Na een actieve dag in de buitenlucht kunt u in de Isfjord Radio Lodge heerlijk ontspannen. Drink een biertje aan de bar, lees een boek bij de open haard of kom helemaal tot rust in de sauna.