Waarom Thika Incentives

De wereld is ons werkterrein, iedere dag creëren wij samen met onze klanten onvergetelijke reizen. Altijd puur maatwerk. Bouwstenen zijn ons vreemd, vast te volgen routes ook. We beginnen uw incentivereis op een wit vel, ons schetspapier. Vervolgens tekenen we uw reis uit. Daarbij gebruiken we ons ‘black book’ met unieke contacten op alle denkbare plekken van de wereld. De ideeën die u op onze website vindt, zijn slechts ter inspiratie. Er kan zoveel meer! 
 

 

incentives huisje

Alle bedenkbare plekken

Ons ‘black book’ met contacten en relaties op alle bedenkbare plekken op de wereld is van onschatbare waarde en uniek in de Benelux. Dit geeft ons een ijzersterke uitgangspositie om een spraakmakende incentivereizen samen met u vorm te geven. Dit bijzondere ‘black book’ is het resultaat van bijna 30 jaar reizen verzorgen voor onze klanten naar de meest bijzondere plekken in de wereld.

 

incentinves schoenmaker

Maatwerk, geen vast prijskaartje

Een incentivereis vereist maatwerk, elke reis is uniek. Voordat we beginnen met schetsen, gaan we met u aan tafel om te inventariseren wat uw doelstellingen zijn. We laten ons graag inspireren door uw bedrijf en uw verhaal. Wij werken niet met kant-en-klare-voorbeelden, bouwstenen of vaste prijskaartjes. Op deze website inspireren wij u graag met ideeën van hoe het zou kúnnen zijn.

 

Mauritius vakantie

Gesloten deuren gaan open

In de vijf regio’s waar Thika Travel opereert, hebben we onze reputatie verdiend. Dat wij voor klanten veel verder kunnen gaan is minder bekend. We openen net die ene deur, die voor de rest gesloten blijft. We kennen die bijzondere gids of persoonlijkheid, die van uw reis een diepgaande beleving maakt. Dat ene restaurant, die nachtclub. Die plek op aarde, waarvan iedereen denkt dat je er niet kunt (binnen)komen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zakelijke schoenen op een skateboard

Werkkostenregeling

Sinds 2015 is de verplichte werkkostenregeling, afgekort WKR, een feit. Als ondernemer bent u hier vast al mee aan het puzzelen. Organiseert u bijvoorbeeld wel eens incentivesreizen als beloning voor uw medewerkers? Het is belangrijk om tijdens het voorbereiden van de reis ook oog te hebben voor de mogelijkheden en beperkingen van de WKR. Hiermee voorkomt u dat u te veel belasting betaalt. Lees hier meer over de WKR!